Skip to main content
Gratis verzending vanaf 60€!

Over ons

Na meer dan 20 jaar met een idee rond ‘uitwisselbare kleding’ te hebben rondgelopen, besloot Koen Robberecht om eind 2020, samen met zijn broer Peter, het concept uit te werken.

In 2021 werden de eerste stappen in de modewereld gezet en werd er, samen met de studenten en docenten van de afdeling Modetechnologie van HOGENT, een project opgezet om een aantal concepten rond ‘uitwisselbaarheid + duurzaamheid’ te ontwikkelen.

Het sterkste concept uit dat project werd ondertussen, zowel qua design als op technisch vlak, volledig vormgegeven en geproduceerd onder de merknaam ZYPRZ, met een unieke en herkenbare rits als verbindende factor.

Met de unieke rokjes en zijpanden van ZYPRZ bespaar je door te combineren niet alleen tot 25% stof en materiaal, je kan door de verschillende zijpanden ook de ‘look’ van je rok, en bijgevolg je silhouet, volledig transformeren.

Zo kan je je ZYPRZ-rok volledig aanpassen aan de omstandigheden (school, werk, shopping, party of andere activiteiten), maar misschien nog belangrijker, aan hoe je je voelt!

Van casual, relax of actief … tot verleidelijk, stoer of flamboyant … of zelfs totaal “I don’t care”!